Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Adresse
Hurtiggrus.DK
Tækkemandsvej 7
4300 Holbæk
Cvr.nr.: 3540 8452
Tlf. nr.: +45 70 26 200
Mail: kontakt@hurtiggrus.dk

Kundeservice
Kundeservice kan kontaktes via e-mail på kontakt@hurtiggrus.dk. Vi forsøger så vidt muligt, at besvare alle e-mails indenfor 24 timer.

Juridisk kontakt:
Ordrupgaard Entreprise ApS
Ordrup Gade 17
4060 Kr. Såby

Handel med Hurtiggrus.dk
Varekøb gennem hurtiggrus.dk kan kun foretages via vores hjemmeside, på adressen www.hurtiggrus.dk.

Levering
Vi kører materialerne ud med lastbiler og vi skal kunne komme til det anviste sted. Det bedste udgangspunkt er at bruge sin sunde fornuft. Dernæst er der nogle nøglemål, som du kan forholde dig til som kunde. For at komme frem, skal vejen være minimum 3,5 meter bred. Der skal være en frihøjde på 4 meter.

Husk at Hurtiggrus.dk, ikke erstatter eventuelle skader, som opstår ved levering på et anvist sted. Er du således i tvivl om, at kantsten, fliser eller lignende kan holde til belastningen fra en lastbil, så anbefaler vi at du får læsses af ved vejkanten.

Det bedste er selvfølgelig at benytte sig at vores gode tilbud på kran/grab og få leveret lige der, hvor det passer dig bedst.

De aktuelle priser er gældende for brofaste forbindelser. Kontakt os for tilbud på levering til øerne.

Vi leverer på adressen indenfor ca. 24 timer fra godkendt bestilling.

Levering med kran/grab
Du kan slippe for besværet med at køre det ene trillebørslæs efter det andet rundt på matriklen. Ved bestilling af kran/grab kan chaufføren placere dine materialer efter ønske. Husk at skrive, hvor du ønsker materialerne placeret under ordrebemærkninger på din bestilling. Der er nogle begrænsninger, som du gerne må tage højde for. Kranen går ca. 8 meter ud fra centrum af lastbilen. En kran kræver 5 meters frihøjde, hvilket er særlig relevant ved luftledninger. Kranen kan ikke løfte dine materialer over forhindringer på 3 meter og derover.

Ellers gælder der samme gode råd, som ved almindelig tiplevering; nemlig at udgangspunktet er at lastbilen kan parkere på et kørefast underlag under aflæsning. Husk at der er tale om tunge køretøjer, så fliserne i indkørslen er sjældent anvendelige.

Hvis du har anvist et sted, som grundet omstændighederne ikke kan lade sig gøre, så kan du forvente, at vores dygtige og erfarne chauffører finder den næstbedste løsning.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder: via bankoverførelse, Mobilepay eller onlinebetaling. Vi modtager: DK-kort, Visa- og Mastercard.

Samtlige priser er inklusive 25 % moms og oplyst i DKK kroner.

Betaling sker ved bestilling.

Ordrebekræftelse
Når du har købt en vare, modtager du straks en kvittering pr. e-mail. Ordrebekræftelsen fremsendes straks efter vi har behandlet din ordre og indeholder blandt andet et ordrenummer, kundens navn og adresse, betalingsmåde, leverings adresse, en oversigt over de bestilte varer. Du bør altid gemme ordrebekræftelsen.

Reklamationsret
Hvis du mener, at du har modtaget en vare, som ikke er som forventet eller som er behæftet med fejl, skal du kontakte os via: kontakt@hurtiggrus.dk, inden 14 dage efter modtagelse af varen. Som udgangspunkt tilbagefører vi pengene til din konto, hvis du har modtaget en vare som er behæftet med fejl eller er defekt.

Den defekte vare skal returneres til os i original emballage. Hurtiggrus.dk,  krediterer dig naturligvis for denne udgift. 

Fortrydelsesret
Varer, som ikke er fødevare, er omfattet af de generelle regler om fortrydelsesret. Hvis du fortryder, skal du inden 14 dage efter modtagelse returnere varen til vores adresse.

Du betaler selv for returneringen, og varen skal returneres i original emballage og samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og kontrolleret den, overfører vi pengene fra varekøbet til dig, inklusive eventuelle leveringsomkostninger. Vi skal bruge følgende information fra dig for at kunne behandle din varereturnering: navn, adresse, telefonnummer og et registrerings- samt kontonummer, hvortil pengene skal overføres. Der kan gå op til 14 arbejdsdage før du har dine penge retur på kontoen.

Fortrolighedspolitik
Hurtiggrus.dk, forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Hurtiggrus.dk, vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at gennemfører en transaktion. Hurtiggrus.dk, vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mail, kortoplysninger eller personlige data til tredje part, uden kundens forudgående tilladelse.

Forbehold
Vi tager forbehold for, prisændringer, tastefejl og lagerfejl. Hvis du bestiller en udsolgt vare og varen ikke kan skaffes fra vores leverandør inden fristen på 14 dage forbeholder vi os ret til at rette din ordre ned og fratrække beløbet i din betaling. Hurtiggrus.dk, er ikke forpligtiget til, at eftersende den udsolgte vare uden beregning.

Granitskærverne vil være støvede ved levering og det kan tage et stykke tid inden dette støv er forsvundet, skærverne vil være matte indtil da. Granitskærver er et naturmateriale, og der kan derfor være farvenuancer i jeres levering, også ift. tidligere leverancer hos Hurtiggrus.dk,

Force Majeure

Som følge af force majeure ophører Hurtiggrus.dk’s forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end 2 måneder, har såvel du som Hurtiggrus.dk, ret til at ophæve aftalen, uden at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transport-forstyrrelser, import-/eksportforbud, uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Oplever du et behov for at klage over et produkt eller en service, du har købt hos Hurtiggrus.dk, kan du sende en klage til vores kundeservice på kontakt@hurtiggrus.dk. Anfør i emnefeltet at det drejer sig om en klage.

Hvis du herefter ikke mener at vores kundeservice, har behandlet din klage i overensstemmelse med dine forventninger, kan der yderligere sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores email adresse: kontakt@hurtiggrus.dk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.